Städdag/medlemsmöte/skytte – 2016-05-07

Vi tänkte som rubriken antyder förena nytta med nöje och förlägga årets första medlemsmöte i samband med städdagen och avsluta det hela med lite skytte.
Datum för detta är 2016-05-07 kl. 11:00, platsen är givetvis då på skjutbanan.

Klubben bjuder i samband med detta på korv, så ta med er en kratta och ett par handskar och sväng förbi så hjälps vi åt och har lite kul under tiden.
Banan såg inte alldeles förskräcklig ut så det borde ska vara snabbt avklarat.

Efter det att vi städat upp lite så tänkte vi ha ett medlemsmöte och där svara på eventuella frågeställningar ni kan tänkas ha samt även berätta lite om vissa förändringar som vi är intresserade av att göra men vill kolla upp om det finns tillräckligt intresse i föreningen för.
Några av dessa förändringar är bland annat att utöka antalet skjutdagar.
Tanken är då att fortsätta ha precisionsskytte måndagar och torsdagar precis som tidigare men om tillräckligt intresse finns bland dels deltagare men även personer som känner sig manade att agera skjutledare då kan vi lägga till fler skjutdagar med andra dicipliner så som militär snabbmatch, fältskytte, ppc m.fl.

Förutsättningen för detta är först och främst att det finns ett skapligt intresse bland deltagarna men även då att det finns fler skjutledare!

Fundera gärna över andra frågeställningar, förbättringar eller övriga saker som ni skulle vilja ta upp i samband med detta möte. Vi är en förening och blir inte bättre än ni gör den, så var inte rädda att i frågasätta.

Vi önskar både redan befintliga men även potentiellt nya medlemmar är varmt välkomna! Kom förbi så får vi inte bara träffas utan ni har möjlighet att få en lite större insikt i vilka vi är och vad det hela innebär.

Väl mötta!