Städdag / Utbildning / Klubbmästerskap / Korvgrillning / Medlemsmöte

Nu på lördag den 24/10 kl.10:00 är det städdag av banan (ta gärna med en kratta och ett par handskar). Det är inte särskilt mycket som skulle behöva göras så det kommer gå riktigt fort, särskilt om vi är några stycken. Klubben bjuder på korvgrillning så att ni orkar med!

Utöver arbete så tänkte vi även informera om lite nyheter inom klubben genom att hålla ett medlemsmöte (något vi ska försöka ha 2gg/år från och med nu). Dels så har det tillkommit lite nya medlemmar som vi vill hälsa välkomna, men det kommer även att ske lite förändringar under hösten som vi skulle vilja informera er om. Den stora nyheten är tillgång till lufthall. Detta är något som ger oss flera stora möjligheter (ungdomsverksamhet med mera) men även ställer vissa krav på oss – bland annat i form av bemanning.
Synpunkter, åsikter, tankar och idéer är varmt välkomna oavsett ämnesområde i samband med detta. Så skicka gärna ett mail om det är något särskilt ni undrar över eller skulle vilja ta upp!

Eftersom vi faktiskt är en skytteförening så tänkte vi ju inte vara sämre än att vi avslutar dagen på rätt sätt genom att ha klubbmästerskap i precision (6 serier i valfri kaliber och vapenklass). Naturligtvis så kommer det även att hålla en prisutdelning efter avslutad tävling!